22 Şubat 2012 Çarşamba

ÇALMIIIIŞ!!

       Evet yine bir eurovision şarkı tanıtımı sonrası harekete geçmiş bulunmaktayız. Kaldı ki hala telafuzunu tam yapabilmiş bir ülke değiliz bırak şarkıyı, avrovizyon diyen var yurovizyon, örovizyon karar verin artık.
       Neyse Can Bonomo katılcağı açıklandıktan sonra klasik olarak eleştiri sağanağı başladı. İşte bu da kim yok olmaz , yok Murat Boz gitseydi bilmem ne Hande Yener gitseydi falan filan. Sertab Erener'den sonra Athena, Manga genel anlamda tutuldu ülkede. Herkes Can Bonomo'nun nasıl bir şarkı çıkaracağını merakla bekliyordu ve sonunda bu merak 'Love me back' le son buldu. Ve ''Balkanlardan gelen soğuk hava kütlesi'' kadar klişe olmasa da 'Bu şarkıdan bi cacık olmaz mk!' yazıları ve söylemleri heryerde yayılmaya başlandı.
      Ve benim en çok merak ettiğim bu sefer bu şarkı kimden çalınmış? Her sene yapılan şarkılar genelde çalıntı olduğu ve sözde sahipleri bütün programlara yayılıyor. Hayır yani sırf eurovision gelince piyasa bu şekilde çıkmayı planlayan elemanlar var. Yahu zamanında 'Rimi rimi ley' e bile ''Bu şarkıyı ben yaptım,benden çaldılar'' diyen çıktı.Ben o şarkıyı yapsam bir daha bırak şarkıyı notalardan hiçbirini ağzıma almam.İllaki bu şarkının da garip bir sahibi vardır. Artık merakla bu şarkının kime ait olduğunu öğrenmeyi bekleyeceğiz(!) .
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder