12 Nisan 2012 Perşembe

... DİYE BİR ŞEY VAR 2!

        Evet arkadaşlar yine bazen acı bazen enteresan bazen komik olan gerçek tespitlerle karşınızdayım. Bu yazımda da beğeniceğinizi umduğum tespitlerle sizleri buluşturmayı amaçladım. İyi okuyun he cümle atlamayın üzmeyin beni.

         Facebook'ta ''Allah'ını seven 999.999.999 kişi bulurum'' diye bir şey var. Facebookta daha ne komik gruplar var hepsi birbirinden yarılmalık.Hayır yani o 999.999.999 kişiyi bulsan cennete mi gircen kardeş. Bulup ne yapıcan o kadar çok merak ediyorum ki. Hayır ölsen torpil falan mı geççekler sana yukarda, olayın nedir? Halı sahaya adam bul desem bulamazsın ama.
   
        ''Admin bana ulaşır mısın?'' diye bir şey var. Facebook ve gruplardan bahsedip de bu olaylardan bahsetmemek olmaz. Bu grupların adminlerinin paylaşımlarının altında ''Admin bana ulaşır mısın'' yazan arkadaş sana sesleniyorum neyin kafasındasın? Nedir amacın? Hadi ulaştı peki ne dicen. Ulan okulda hoca anlamadığınız bir yer varsa sorun arkadaşlar dediğinde sen o konuyu hiç anlamadığın halde hocaya hiçbir şey sormuyosun ama. Hocansan çekiniyosun da o adminden mi çekinmiyosun. Bu yazıların sonu gelmez. Adminlerin ulaşın şunlara artık.
   
       Ronaldo'nun baldırı diye bir şey var. Bu adam o golleri atınca artık baldırını açıp duruyor çünkü hayvan gibi çalışıyor adam. Bu baldırı çıplağın o kadar çalışmasına rağmen son 3 yıldır Messi, en iyi oyuncu seçilip Altın Top'u tutuyor. Ronaldo'da 3 yıldır 'I am Cristiano Ronaldo. I use clear for man.'' diyip şampuanı tutuyor. Olmayınca olmuyo hacı. O yakaları da indir artık ne lan o apaçi gibi. Sen var ya faça şahine binip gezsen şaşırmam he. Senin facebookun falan olsa kesin aynadan fotograf çekinip böyle tepeden çaprazdan falan gözlüklü olcak tabi bir de o önemli, duyqusal jhojuk diye albüm adı altında fotoğraflarını paylaşırdın heralde.

      Tivorlu İsmail diye bir şey var ki sormayın. Son aylarda kendisinden ve hela vela vel vela adlı klasikleşmiş parçasından çok söz edilir oldu. Bu abimiz bence eurovisiona katılmalı tam eurovision ruhunda bir parça yapmış. Gerek sözleri gerek o şarkı boyunca hiç değişmeyen melodisi gerekse dansı ve çok da ufak olsa da yaptığı brütal vokal gerçekten mükemmel. Başarılarının devamını dilerim abi.

      Sohbet tadında yazdığım bu yazıyı böyle sohbet ediyomuş gibi okuyun he. Kendinize cici bakın diye bir şey var bu nasıl bir söz ya kahretsin. Hadi ben kaçar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder